Knjige predmeta
Na sledećim linkovima nalaze se knjige predmeta za sve studijske programe:
OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE
Prehrambeno inženjerstvo
Inženjerstvo ugljenohidratne hrane - opširnije
Tehnologije konzervisane hrane - opširnije
Kontrola kvaliteta - opširnije
Biotehnologija
Prehrambena biotehnologija - opširnije
Biohemijsko inženjerstvo - opširnije
Farmaceutsko inženjerstvo - opširnije
Hemijsko inženjerstvo
Hemijsko-procesno inženjerstvo - opširnije
Naftno-petrohemijsko inženjerstvo - opširnije
Eko-energetsko inženjerstvo - opširnije
Inženjerstvo materijala - opširnije
MASTER AKADEMSKE STUDIJE
Prehrambeno inženjerstvo
Inženjerstvo ugljenohidratne hrane - opširnije
Tehnologije konzervisane hrane - opširnije
Kontrola kvaliteta - opširnije
Biotehnologija
Prehrambena biotehnologija - opširnije
Biohemijsko inženjerstvo - opširnije
Farmaceutsko inženjerstvo - opširnije
Hemijsko inženjerstvo
Hemijsko-procesno inženjerstvo - opširnije
Naftno-petrohemijsko inženjerstvo - opširnije
Eko-energetsko inženjerstvo - opširnije
Inženjerstvo materijala - opširnije
Upravljanje materijalnim i energetskim tokovima - opširnije
SPECIJALISTIČKE AKADEMSKE STUDIJE
Mikrobiološka bezbednost hrane - opširnije
Enologija - opširnije
Kozmetička tehnologija - opširnije
DOKTORSKE AKADEMSKE STUDIJE
Prehrambeno inženjerstvo - opširnije
Biotehnologija - opširnije
Farmaceutsko inženjerstvo - opširnije
Hemijsko inženjerstvo - opširnije
Inženjerstvo materijala - opširnije