sotf

Studentska Organizacija Tehnološkog Fakulteta (SOTF)  je najstarija studentska organizacija na Tehnološkom fakultetu, osnovana sa ciljem da poboljša uslove studiranja, aktivno učestvuje u reformi nastave, i da u saradnji sa drugim srodnim studentskim organizacijama utiče na rešavanje studentskih problema na nivou Univerziteta.

Naša organizacija deo je Saveza studenata univerziteta u Novom Sadu, najbrojnije studentske organizacije na univerzitetu. Prostorije SOTF-a se nalaze u suterenu stare zgrade Tehnološkog fakulteta. SOTF samostalno, i u saradnji sa drugim organizacijama na našem fakultetu organizuje tribine, seminare sa međunarodnim učešćem, anketiranje studenata, žurke...

Od ostalih aktivnosti treba spomenuti i organizovanje  studentskih ekskurzija, apsolventskih večeri, humanitarnih akcija,  kao i organizaciju Tehnologijade.  Preko SOTF-a moguće je i ostvariti značajne popuste prilikom kupovine karata za EXIT festival i pozorišne predstave.

Za naredni period planirane su brojne akcije, okrenute prvenstveno poboljšanju komunikacije između studenata i profesora kao i studenata međusobno, i poboljšanju informisanosti studenata na našem fakultetu o svim aktuelnostima u vezi razmena studenata, zanimljivih predavanja, seminara...

SOTF je organizacija otvorena za sva partnerstva sa ostalim studentskim organizacijama, i na tom planu ostvarena je i komunikacija i prijateljska saradnja sa BEST-om, srodnom studentskom organizacijom koja deluje i na našem fakultetu.

Od 2009. godine partnerska saradnja ostvarena je i sa Volonterskim Centrom Vojvodine. Ova organizacija 2008. postala punopravni član SCI-Serbia (Service Civil International) i organizovala je preko 30 međunarodnih radnih kampova u Srbiji i veliki broj međunarodnih razmena mladih, seminara, treninga, konferencija i inicijativa, edukativnih programa i humanitarnih akcija. Saradnja je ostvarena na nekoliko projekata kao što su promocije volonterizma i aktivizma kod mladih, obeležavanje dana volonterizma i global action day, a postoji i mogućnost učestvovanja u raznim kampovima kako u Srbiji tako i u celom svetu.  

Formirano je i sportsko odeljenje gde se pripremaju sportske ekipe (košarka, fudbal, odbojka, šah...) za učešće na Tehnologijadama i Univerzitetskim takmičenjima. 2015 godine, SOTF je direktno učestvovala u organizaciji Tehnologijade, i to je učinjeno sa velikim uspehom.

Radno vreme SOTF-a je svakim radnim danom od 10 do 14 časova, prijem članova vrši se tokom čitave godine. Pozivamo sve studente zainteresovane da se aktivno uključe u rad naše organizacije da nas posete.

Telefon saveza: 021/485-36-22
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Kontakt osobe: Lazar Ilić (predsednik) 069/455-62-27, Vanja Matijaš (potpredsednik) 060/049-29-25

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates