Pripremna nastava

Prijemni ispit se polaže (pismeno) iz predmeta Hemija ili Matematika.
Prilikom podnošenja prijave na konkurs kandidati se izjašnjavaju iz kojeg predmeta (Hemija ili Matematika) žele da polažu prijemni ispit.
Prilikom podnošenja prijave na konkurs kandidati se izjašnjavaju za jezik na kome žele da polažu prijemni ispit.
*Kandidati koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima u trećem ili četvrtom razredu srednje škole iz predmeta (ili oblasti) matematika ili hemija ne polažu prijemni ispit i kao rezultat prijemnog ispita im se dodeljuje maksimalan broj bodova - 60. Uz ostalu potrebnu dokumentaciju potrebno je priložiti fotokopiju i original na uvid o osvojenom mestu na takmičenju.

Zbirka zadataka za polaganje prijemnog ispita nalazi se ovde

Ukoliko imate pitanja iz Organske hemije, pišite:

1. Prof. dr Jasni Čanadanović-Brunet na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
2. Prof. dr Vesni Tumbas Šaponjac na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
3. Prof. dr Jeleni Vulić na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ukoliko imate pitanja iz Opšte i neorganske hemije, pišite:

1. Prof. dr Marijani Ačanski na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
2. Prof. dr Sanji Podunavac-Kuzmanović na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
3. Prof. dr Lidiji Jevrić na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ukoliko imate pitanja iz Matematike, pišite:

1. Prof. dr Aleksandru Takačiju na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
2. Prof. dr Tatjani Došenović na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
3. Prof. dr Dušanu Rakiću na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
4. Prof. dr Mirjani Brdar na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates