Knjige predmeta

Na sledećim linkovima nalaze se knjige predmeta za sve studijske programe: 


OSNOVNE AKADEMSKE STUDIJE

Prehrambeno inženjerstvo

Inženjerstvo ugljenohidratne hrane - opširnije
Tehnologije konzervisane hrane - opširnije
Kontrola kvaliteta - opširnije

Biotehnologija

Prehrambena biotehnologija - opširnije
Biohemijsko inženjerstvo - opširnije

Farmaceutsko inženjerstvo - opširnije

Hemijsko inženjerstvo

Hemijsko-procesno inženjerstvo - opširnije
Naftno-petrohemijsko inženjerstvo - opširnije
Eko-energetsko inženjerstvo - opširnije

Inženjerstvo materijala - opširnije


MASTER AKADEMSKE STUDIJE

Prehrambeno inženjerstvo

Inženjerstvo ugljenohidratne hrane - opširnije
Tehnologije konzervisane hrane - opširnije
Kontrola kvaliteta - opširnije

Biotehnologija

Prehrambena biotehnologija - opširnije
Biohemijsko inženjerstvo - opširnije

Farmaceutsko inženjerstvo - opširnije

Hemijsko inženjerstvo

Hemijsko-procesno inženjerstvo - opširnije
Naftno-petrohemijsko inženjerstvo - opširnije
Eko-energetsko inženjerstvo - opširnije

Inženjerstvo materijala - opširnije

Upravljanje materijalnim i energetskim tokovima - opširnije


SPECIJALISTIČKE AKADEMSKE STUDIJE

Mikrobiološka bezbednost hrane - opširnije

Enologija - opširnije

Kozmetička tehnologija - opširnije


DOKTORSKE AKADEMSKE STUDIJE

Prehrambeno inženjerstvo - opširnije

Biotehnologija - opširnije

Farmaceutsko inženjerstvo - opširnije

Hemijsko inženjerstvo - opširnije

Inženjerstvo materijala - opširnije